Wij zijn Alterview

Wij maken graag mooie dingen!

Mooie dingen maken, en goed werkende oplossingen bedenken, dat is onze passie! Bent u bijvoorbeeld op zoek naar een mooie website, die ook nog eens geld oplevert, in plaats van dat het geld kost? Neem dan eens contact met ons op!

We zijn officieel begonnen op 1 januari 2006 en we hebben in al die jaren veel mooie dingen mogen maken. Zowel voor onze klanten als voor onszelf. In al die jaren hebben we veel ervaring opgedaan, en veel getest wat er werkt, en wat niet. Dit doen we uiteraard nog steeds, omdat de internetwereld snel verandert.

Over Gert

Gert Wierbos is vader van 2 prachtige kinderen, kijkt graag films en series, spaart oude Sega spellen, is auto-gek en enthousiast Apple gebruiker. Gert is geboren en getogen in Hoogeveen en zijn passie ligt vooral bij het internet. Voor dit wereldwijde medium ontwikkelt hij dan ook graag prachtige oplossingen, zowel grafisch als technisch.

Qua werkgevers heeft Gert de afgelopen jaren voor diverse bedrijven gewerkt, waar hij werk mocht doen voor diverse bekende namen.

Via ByYourSite o.a.: Yves Rocher, MTV en Disneyland Parijs.

Via Multimove webworks o.a.: Don Diablo en Zaadhandel van der Wal.

Share This