Wij bieden graag oplossingen

omdat elke klant uniek is

Wij denken graag in oplossingen, niet in producten. Elke klant is namelijk uniek. Er zijn echter wel een aantal oplossingen die elke klant nodig heeft. Een unieke combinatie van standaard en maatwerk oplossingen maakt het plaatje voor elke klant compleet.

Websites

design

Tegenwoordig heeft elk bedrijf een website nodig. Heeft u geen website? Dan heeft u een achterstand op uw concurrentie. Als mensen tegenwoordig iets nodig hebben, dan zullen ze als eerste gaan zoeken op internet. Vaak zelfs voordat er met iemand over gepraat wordt. Een zoekopdracht invoeren is tegenwoordig namelijk erg makkelijk. Bijna iedereen heeft een smartphone of tablet binnen handbereik. Bent u niet te vinden? Dan is de kans dus groot dat een concurrent wel gevonden wordt.

Wij kunnen u helpen aan een mooie, goed vindbare website voor uw bedrijf, die ook nog eens geld oplevert, in plaats van geld kost!

 

Webshops

ecommerce

Een webshop is niet meer weg te denken tegenwoordig. Er komen er steeds meer bij, en zowel grote als kleine shops doen het erg goed.

Verkoopt uw bedrijf geschikte producten en heeft u nog geen webshop? Dan kan het interessant zijn om een webshop aan te bieden. Ook verkoop via drop-shipment (geen eigen voorraad, verzending direct vanaf de leverancier) en verregaande automatisering van alle processen binnen het bedrijf, behoren tot de mogelijkheden.

Aan een webshop voor een enkel product worden andere eisen gesteld dan aan een webshop met duizenden producten. Wij kunnen voor uw situatie goed werkende én verkopende webshops ontwikkelen, toegespitst op uw eisen. We kunnen u ook adviseren over de mogelijkheden en, of een webshop wel past binnen uw bedrijf. We zullen u altijd eerlijk advies geven, elk bedrijf is tenslotte anders.

Technisch onderhoud

admin

Indien uw website is voorzien van een beheer systeem, is het updaten van de achterkant/beheerkant van uw website, het CMS (Content Management Systeem, bijvoorbeeld WordPress), erg belangrijk voor de veiligheid van uw website. Het niet updaten van een CMS zal vroeg of laat voor problemen zorgen. De kans is dan groot dat uw website wordt gehackt, met alle gevolgen van dien.

Ook het updaten van plugins en themes is erg belangrijk om dezelfde reden. Soms kan het updaten van uw website ook zorgen voor compatibiliteitsproblemen met sommige plugins, de nieuwere versies kunnen dan niet goed meer samenwerken.

Wij kunnen u deze zorg uit handen nemen. Gaat er onverhoopt iets mis, dan lossen we het op.

Websites bijwerken

font

De inhoud van uw website zal ook moeten worden bijgehouden, al is het maar een vakantiemelding of iets dergelijks. Het regelmatig toevoegen van nieuwe teksten/content aan uw website zal normaal gesproken ook zorgen voor een betere vindbaarheid in de zoekmachines. Nieuwsitems of een blog zorgen voor meer content en zorgt, mits goed bijgehouden, ook voor regelmaat. Uw doelgroep zal hierdoor vaker op uw website gaan kijken of er nog iets interessants is geschreven, waardoor de kans op een verkoop/conversie natuurlijk alleen maar toeneemt.

Durft u het niet zelf aan om wijzigingen aan uw website aan te brengen, of heeft u er gewoonweg geen tijd voor? Dan kunnen wij dit ook voor u verzorgen.

Webhosting en Domein registratie

server

Een goed bereikbare website valt of staat met een betrouwbare hosting oplossing. Wij bieden al sinds 2006 onze hosting diensten aan. Geen simpel reseller pakketje bij een andere host, maar eigen servers in een datacenter in Amsterdam. Super snel, want al onze servers zijn voorzien van SSD’s. Betrouwbaar, want alles is redundant opgezet. Dit klinkt allemaal vrij technisch misschien, maar het komt er op neer dat uw website altijd goed te bereiken is.

Ook qua domein registratie kunnen we u helpen. We kunnen vrijwel elke extensie registreren en hebben ervaring met drop-catching, quarantaines en overnames.

Om onze diensten voor iedereen duidelijk te houden, hebben we er dit jaar voor gekozen om onze hosting diensten onder een andere naam aan te bieden, namelijk: Domein op Maat.

Overige oplossingen

code

Natuurlijk zijn bovenstaande oplossingen niet alles wat we voor u kunnen doen. We gaan een oplossing op maat niet uit de weg, en houden van een uitdaging. Omdat we zijn opgegroeid met het internet, kent het voor ons (bijna) geen geheimen meer. Heeft u aanvullende oplossingen nodig die wij niet aanbieden, zoals bijvoorbeeld fotografie, dan verwijzen we u graag door naar een gedegen partner.

Share This