MBW-Tekenbureau.nl

Het complete plaatje

Sinds de start in 2008 timmert MBW-Tekenbureau succesvol aan de weg in CAD teken land, en kan hierdoor reeds een aantal bekende bedrijven tot zijn klantenkring rekenen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Primagaz en Inventum. Alle voorkomende tekenwerkzaamheden op 2D en 3D gebied worden aangepakt om de klant een totaalpakket te kunnen bieden.

Om MBW-Tekenbureau ook online een professionelere uitstraling te geven, zijn wij, na de ontwikkeling van de vorige website een aantal jaar geleden, opnieuw benaderd om ook de nieuwe website weer te ontwikkelen. Voor deze website hebben we al onze diensten kunnen bundelen. Van ontwerp, tot ontwikkeling, en van het herschrijven van enkele teksten tot het verzorgen van de hosting. Ook hebben we voor MBW-Tekenbureau een remote backup oplossing op maat uitgerold.

De website is, zoals de meeste websites die we ontwikkelen, ontwikkeld door middel van WordPress, en draait op onze WordPress geoptimaliseerde hosting omgeving. Slim gebruik van enkele plugins zorgen voor een goede zichtbaarheid in de zoekmachines, en een aantrekkelijke website.

Bent u benieuwd hoe de website er uit ziet? Bezoek dan mbw-tekenbureau.nl

LogoMBW1

Doel website:
Het werven van nieuwe klanten

Geleverde diensten:
Webdesign, Ontwikkeling, Hosting, Remote backup oplossing op maat

Website:
www.mbw-tekenbureau.nl

Wilt u ook zo'n mooie website?

Of wilt u eens vrijblijvend kijken wat we voor u kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op!
Share This