Een gratis website check

omdat we graag mensen willen helpen

U heeft al een website en bent benieuwd op welke punten deze verbeterd kan worden? Wij bieden een gratis website check aan, waarin we uw website op een aantal punten zullen analyseren. Het rapport mailen we u, geheel vrijblijvend!

U

Vindbaarheid

Wij zullen uw website controleren op vindbaarheid in zoekmachines als Google. Benut u de mogelijkheden wel voldoende? En zit de website zoekmachine-technisch goed in elkaar?

Beveiliging

Wij zullen uw website controleren op veiligheid. Draait uw website op een recente versie van een CMS als bijvoorbeeld WordPress? Of zien we andere beveiligingsproblemen?

Snelheid

Wij zullen uw website controleren op snelheid. Wordt uw website langzaam geladen? Dit kan gevolgen hebben voor de vindbaarheid in zoekmachines én voor de bezoekers van uw website!

Visuele verbeterpunten

Na de standaardchecks zullen we kijken hoe uw website mooier en beter zou kunnen. Is de website bijvoorbeeld geschikt voor mobiel? Zijn de teksten goed leesbaar? Missen we onderdelen op uw website?

Wilt u ook graag uw website gratis laten checken? Neem dan snel contact op via het onderstaande formulier. Desgewenst kunt u een aantal specifieke vragen toevoegen aan de opmerkingen, maar dit is uiteraard niet verplicht.

Vraag nu uw gratis website check aan!

Share This